Compressie accessoires

Varodem® VaroCombi®
Liner voor been
VaroCombi is een verband waarbij het voetgedeelte een hogere compressie heeft dan het onderbeengedeelte. Het VaroCombi voetverband ondersteunt oedemateuse aandoeningen die de voet betreffen, zoals veneuze insuf-
fi ciëntie of mild lymfoedeem. Het VaroCombi voetverband is specifi ek ontworpen om in combinatie met het VaroCare beenverband te gebruiken om zo zwelling van de voet en het been te bestrijden.


Varodem® VaroLiner®
Liners voor been en arm
Varodem VaroLiner wordt onder VaroCare arm- of beenverbanden gedragen. Dit geeft een extra beschermlaag voor een optimaal draagcomfort. Het buisverband wordt ter bescherming over de huid geschoven. Hier overheen wordt de VaroCare aangebracht. Bij gebruik van een VaroLiner hoeft u de ingewerkte liner in het VaroCare verband niet te gebruiken.


Varodem® Feelgood®
Teensok
Varodem Feelgood teensokken worden onder andere ingezet bij licht oedeem in de tenen, erysipelas profylaxe, hyperhidrosis, hyperkeratose, beperken (inter-) digitale clavi, bescherming bij hallux valgus, bescherming bij ruiter-, hamer- en klauwtenen, als basis onder compressie voor voet, tenen en dependency oedeem. Varodem Feelgood wordt geleverd als set van drie paar en is verkrijgbaar in één standaard maat.