Beenkousen – vlakbrei

 

Varodem bas

Varodem Eurotex 2

Varodem Eurotex 2 is een zachte en soepele kous. De beperkte lengterek staat garant voor een goede hanteerbaarheid en is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van ouderen en mensen met krachtverlies en/of mobiliteitsverlies. Varodem Eurotex 2 is breed inzetbaar en comfortabel in gebruik. Varodem Eurotex 2 wordt standaard geleverd met anatomische hiel (90 graden).

Varodem Eurostar 2

Vlakbreikousen in confectie en maatwerk
Varodem Eurostar 2 kan bij het overgrote deel van de therapeutische behoeftes ingezet worden. Deze kous heeft een grote lengte-elasticiteit en is duurzaam en comfortabel. Varodem Eurostar 2 is zeer geschikt voor patiënten met een actieve levensstijl en voor compressie bij kinderen. Varodem Eurostar 2 heupstukken en broeken worden in één stuk, zonder naden ter hoogte van de liezen, gemaakt.

Varodem Euroform 3 – Euroform 3 Sense

Varodem Euroform is het ideale product voor mensen die behoefte hebben aan compressiezorg in de hogere drukklasse. Deze veel ingezette kous staat voor een aangenaam draagcomfort, hoge therapeutische waarde en duurzaamheid. Varodem Euroform heupstukken en broeken worden in één stuk, zonder naden ter hoogte van de liezen, gemaakt

Varodem Euroform 4 / Euroform 4S

Vlakbreikousen in confectie en maatwerk
Varodem Euroform 4 en 4S zijn het ideale product voor mensen die behoefte hebben aan compressiezorg in de hoogste. Deze veel ingezette kous staat voor een aangenaam draagcomfort, hoge therapeutische waarde en duurzaamheid. Varodem Euroform heupstukken en broeken worden in één stuk, zonder naden ter hoogte van de liezen, gemaakt.

Belgische kwaliteitsgarantie
mdr-approved-logo
icc-varodem
logo_guetezeichen_ral
Scroll naar boven