Compressie accessoires

Varodem VaroCombi combi-liner

VaroCombi combi-liner is een verband waarbij het voetgedeelte compressie heeft en het onderbeengedeelte niet. De VaroCombi combi liner ondersteunt oedemateuse aandoeningen die de voet betreffen, zoals veneuze insufficiëntie of mild lymfoedeem. Het VaroCombi voetverband is specifiek ontworpen om in combinatie met het VaroCare beenverband te gebruiken om zo zwelling van de voet en het been te bestrijden.


Varodem VaroLiner
Liners voor been en arm
Varodem VaroLiner wordt onder VaroCare arm- of beenverbanden gedragen. Dit geeft een extra beschermlaag voor een optimaal draagcomfort. Het buisverband wordt ter bescherming over de huid geschoven. Hier overheen wordt de VaroCare aangebracht. Bij gebruik van een VaroLiner hoeft u de ingewerkte liner in het VaroCare verband niet te gebruiken.


Varodem Feelgood
Teensok
Varodem Feelgood teensokken worden onder andere ingezet bij licht oedeem in de tenen, erysipelas profylaxe, hyperhidrosis, hyperkeratose, beperken (inter-) digitale clavi, bescherming bij hallux valgus, bescherming bij ruiter-, hamer- en klauwtenen, als basis onder compressie voor voet, tenen en dependency oedeem. Varodem Feelgood wordt geleverd als set van drie paar en is verkrijgbaar in één standaard maat.

Scroll naar boven